25 let na trhu

Naše firma se zabývá od roku 1990 službami v oblasti gastronomie – veřejné a závodní stravování, výroba chlazených a hluboko zmražených jídel, distribuce obědů, zajištění komplexních služeb spojených s provozem výdejen stravy, provoz kantýn a restaurací. Postupem času jsme získali řadu stálých klientů. Na přání klienta vytvoříme s projektovou společností návrh výdejny, kantýny i jídelny s následnou realizací na klíč. V našich provozech je samozřejmostí objednávkový systém s možností editovat objednávky pomocí webového rozhraní, bezhotovostní prodej v kantýnách, 

Dnes disponujeme vysoce kvalifikovaným personálem, takže jsme schopni přizpůsobit se požadavkům našich zákazníků.

Aktivity firmy jsou vždy v souladu se státními normami a legislativou.

Firemní a veřejné stravování

Nabídka 

Denně je na výběr ze šesti druhů jídel - dvě hlavní jídla, jedno jídlo bezmasé, salát v obalu na jedno použití, výběrové jídlo s minutkovou přílohou. Ke všem pokrmům je podávána polévka. Strávník má dále možnost objednat přílohový salát, tatarskou omáčku, dressing, fit jídla –zeleninové saláty např. s kousky grilovaných mas, či sýrů 

Dodací podmínky

Dodavatel zajišťuje v případě potřeby odběratele rozvoz stravy vlastními prostředky v době určené odběratelem, zajištění personálu pro výdej obědů, mytí nádobí, úklid výdejny ...

Objednávku je nutno provést jeden den předem nejpozději do 14:00 hodin, drobné korekce objednávky je možné nahlásit v den závozu do 7:30 hod.

Jídelní lístek je odběrateli k dispozici nejméně tři pracovní dny předem www.suftrade.cz . 

Platební podmínky 

Úhradu dodané stravy a služeb je možno provádět bezhotovostním převodem na účet dodavatele, nebo platbou v hotovosti.

    • Výroba a distribuce chlazené stravy - doba spotřeby 1 týden 
    • Výroba a distribuce hluboko zmražené stravy - doba spotřeby 6 měsíců
    • provoz kantýn – sortiment dle požadavků zákazníka, pečivo, mléčné výrobky, uzeniny, cukrovinky, nealko nápoje, základní hygienické potřeby. V rámci komplexního zabezpečení obsluhy průmyslového areálu nebo administrativní budovy převezmeme péči o provoz kantýn od jejich personálního zabezpečení, přes zásobování, samotný prodej občerstvení, údržbu a úklid. Naše ceny odpovídají silné nákupní pozici u našich dodavatelů a přiměřené marži. Ceny podobně jako sortiment a úprava kantýn jsou součástí marketingového řešení, kde se snažíme maximalizovat kvalitu a rychlost obsluhy a zároveň dosáhnout spokojenosti našich zákazníků. 
    • Kantýny je možné kombinovat se samoobslužnými prodejními zónami nebo s výdejem mražených, chlazených i teplých jídel.

Ověřená výrobní kapacita kuchyně je 3000 strávníků denně. Základem naší nabídky jsou především jídla tradiční české kuchyně. Při výrobě proto dáváme přednost ryze domácí přípravě a čerstvým surovinám před polotovary - to znamená, že např. bramborová kaše je vždy vyrobena pouze z brambor (nikoliv z prášku), houskový knedlík je vařený ve vodě (nikoliv v páře) apod. . Při návrhu jídelního lístku se řídíme hlavně požadavky našich strávníků. Proto má každý zákazník možnost si denně vybrat ze 6 teplých hlavních jídel a salátů. V úseku chlazené stravy nabízíme každý týden výběr z několika druhů chlazených jednoporcových jídel.


Veškeré naše provozovny dodržují kontrolu systému kritických bodů HACCP při své činnosti úzce spolupracujeme s jednotlivými pracovišti příslušné krajské hygienické služby.

Ceník jídel.